علوم و صنایع کشاورزی, دوره (9), شماره (1), سال (1995-4) , صفحات (56-78)
عنوان : ( بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت )
نویسندگان: فخری شهیدی , جلیل وند یوسفی , علی اکبر محمدی , سید علی مرتضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت
کلمات کلیدی
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشتبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1019422,
author = {شهیدی, فخری and جلیل وند یوسفی and علی اکبر محمدی and مرتضوی, سید علی},
title = {بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {1995},
volume = {9},
number = {1},
month = {April},
issn = {1029-4791},
pages = {56--78},
numpages = {22},
keywords = {بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت},
}
%0 Journal Article
%T بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت
%A شهیدی, فخری
%A جلیل وند یوسفی
%A علی اکبر محمدی
%A مرتضوی, سید علی
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 1995