دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2001-10-09
عنوان : ( اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی )
نویسندگان: مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی
کلمات کلیدی
اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگیبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1019448,
author = {مظاهری طهرانی, مصطفی and مرتضوی, سید علی and شهیدی, فخری and نصیری محلاتی, مهدی},
title = {اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی},
booktitle = {دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2001},
location = {تهران, ايران},
keywords = {اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A مرتضوی, سید علی
%A شهیدی, فخری
%A نصیری محلاتی, مهدی
%J دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2001