دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-07

عنوان : ( بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید )

نویسندگان: اعظم نیازمند , حمیدبهادر قدوسی , فخری شهیدی , محمد فارسی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید

کلمات کلیدی

بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1019492,
author = {نیازمند, اعظم and قدوسی, حمیدبهادر and شهیدی, فخری and فارسی, محمد},
title = {بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید},
booktitle = {دومین همایش بزرگ صنایع غذایی},
year = {2006},
location = {ايران},
keywords = {بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید
%A نیازمند, اعظم
%A قدوسی, حمیدبهادر
%A شهیدی, فخری
%A فارسی, محمد
%J دومین همایش بزرگ صنایع غذایی
%D 2006

[Download]