عنوان : ( بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید )
نویسندگان: اعظم نیازمند , حمیدبهادر قدوسی , فخری شهیدی , محمد فارسی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید
کلمات کلیدی
بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید@inproceedings{paperid:1019492,
author = {نیازمند, اعظم and قدوسی, حمیدبهادر and شهیدی, فخری and فارسی, محمد},
title = {بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید},
booktitle = {دومین همایش بزرگ صنایع غذایی},
year = {2006},
location = {ايران},
keywords = {بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید
%A نیازمند, اعظم
%A قدوسی, حمیدبهادر
%A شهیدی, فخری
%A فارسی, محمد
%J دومین همایش بزرگ صنایع غذایی
%D 2006