عنوان : ( ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش )
نویسندگان: فخری شهیدی , علیرضا صادقی , سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش
کلمات کلیدی
ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش@inproceedings{paperid:1019495,
author = {شهیدی, فخری and صادقی, علیرضا and مرتضوی, سید علی and نصیری محلاتی, مهدی},
title = {ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش},
booktitle = {نخستین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران},
year = {2007},
location = {تهران, ايران},
keywords = {ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش},
}
%0 Conference Proceedings
%T ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش
%A شهیدی, فخری
%A صادقی, علیرضا
%A مرتضوی, سید علی
%A نصیری محلاتی, مهدی
%J نخستین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران
%D 2007