عنوان : ( بررسی تأثیر بر هم کنش 80 Tween وHi-Cap 100 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکرو کپسول تهیه شده از آن )
نویسندگان: مسعود نجف نجفی , سید علی مرتضوی , رسول کدخدایی , فریده طباطبائی یزدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
چکیده بر خصوصیات Tween و سورفکتانت غیر یونی 80 Hi-Cap هدف از انجام این تحقیق، بررسی تأثیر برهم کنش میان نشاسته اصلاح شده 100 امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول های حاصل از خشک کردن پاششی آن بود. به این منظور قطر متوسط قطرات و توزیع اندازه آن ها، شاخص تعیین گردید و راندمان ریزپوشانی مورد سنجش قرار گرفت. نتایج Tween بس پاشیدگی، گرانروی و رفتار جریان امولسیون در نسبت های مختلف 80 آزمایشات نشان داد که با افزایش غلظت سورفاکتانت تا 1%، اندازه قطرات و شاخص بس پاشیدگی نمونه های امولسیون کاهش و پس از آن افزایش یافت. علاوه بر این، افزایش معنی داری در گرانروی و رفتار روان شوندگی با برش امولسیون ها نیز در این محدوده از غلظت سورفاکتانت مشاهده بر ویژگی های کیفی امولسیون بود. همچنین یافته های تحقیق مشخص Tween و 80 Hi-Cap گردید، که نشان دهنده تأثیر برهم کنش 100 کرد که این برهم کنش، ریز ساختار میکروکپسول ها و راندمان ریزپوشانی را نیز به طور قابل ملاحظه ای تحت تأثیر قرار داد