Title : ( فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی )
Authors: bahareh sahraiyan , Mohammad B Habibi Najafi , مهدی کریمی , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , مهدی قیافه داوودی , fariba naghi poor ,Abstract
. ( 1/0 0/6 0/3 ) ( 1/5 1/0 0/5 ) . . 1/5 1/0 . . 95 (Image J ) . 1/0 و 0/6 .
Keywords
. ( 1/0 0/6 0/3 ) ( 1/5 1/0 0/5 ) .@inproceedings{paperid:1026684,
author = {Sahraiyan, Bahareh and Habibi Najafi, Mohammad B and مهدی کریمی and Haddad Khodaparast, Mohammad Hossein and مهدی قیافه داوودی and Naghi Poor, Fariba},
title = {فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی},
booktitle = {دومین همایش ملی صنایع غذایی},
year = {2012},
location = {قوچان, IRAN},
keywords = {.
( 1/0 0/6 0/3 ) ( 1/5 1/0 0/5 )
.
.
1/5 1/0 .
. 95
(Image J )
.
1/0 و
0/6
.},
}
%0 Conference Proceedings
%T فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی
%A Sahraiyan, Bahareh
%A Habibi Najafi, Mohammad B
%A مهدی کریمی
%A Haddad Khodaparast, Mohammad Hossein
%A مهدی قیافه داوودی
%A Naghi Poor, Fariba
%J دومین همایش ملی صنایع غذایی
%D 2012