عنوان : ( بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن )
نویسندگان: فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان ,چکیده
O�. . . . . . ( 1/5 1/0 0/5 ) (P<0.05) . ( ) ( 72 24) (P<0.05) 1/5 1/0 ( ) . ( ) a* ( ) b* ( ) L* . (Image J )
کلمات کلیدی
O�. . .@inproceedings{paperid:1026685,
author = {نقی پور, فریبا and حبیبی نجفی, محمدباقر and مهدی کریمی and حدادخداپرست, محمدحسین and زهرا شیخ الاسلامی and صحرائیان, بهاره},
title = {بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن},
booktitle = {دومین همایش ملی صنایع غذایی},
year = {2012},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {O�. .
.
.
.
. ( 1/5 1/0 0/5 )
(P<0.05)
. ( ) ( 72 24)
(P<0.05) 1/5 1/0
( ) .
( ) a* ( ) b* ( ) L*
. (Image J )},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن
%A نقی پور, فریبا
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A مهدی کریمی
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A زهرا شیخ الاسلامی
%A صحرائیان, بهاره
%J دومین همایش ملی صنایع غذایی
%D 2012