عنوان : ( بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر )
نویسندگان: هدی شهیری طبرستانی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
به منظور بهینه سازی فرمولاسیون همبرگر کم چرب، اثر مخلوط آرد سویا، آرد لپه و نشاسته به عنوان جایگزین های چربی بر پارامترهای رنگ و چروکیدگی بافت با استفاده از تکنیک پردازش تصویر مورد مطالعه قرار گرفت
کلمات کلیدی
, همبرگر, جایگزین چربی, پردازش تصویر, بهینه سازی, فرمولاسیون@inproceedings{paperid:1026813,
author = {شهیری طبرستانی, هدی and محبی, محبت and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر},
booktitle = {20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {همبرگر، جایگزین چربی، پردازش تصویر، بهینه سازی، فرمولاسیون},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر
%A شهیری طبرستانی, هدی
%A محبی, محبت
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J 20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011