اولین سمینارملی امنیت غذایی , 2009-12-19
عنوان : ( سینتیک تغییرات بافت ماده غذایی طی سرخ کردن عمیق )
نویسندگان: سیداحمد شهیدی , محبت محبی , آزاده قربانی حسن سرایی , علی معتمدزادگان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بافت یک درک حسی بدین معنا که فقط انسان ها می توانند آنرا دریافت، توصیف و اندازه گیری کنند.
کلمات کلیدی
, سینتیک بافت, سرخ کردن, فرآورده غزاییبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1026824,
author = {شهیدی, سیداحمد and محبی, محبت and آزاده قربانی حسن سرایی and علی معتمدزادگان},
title = {سینتیک تغییرات بافت ماده غذایی طی سرخ کردن عمیق},
booktitle = {اولین سمینارملی امنیت غذایی},
year = {2009},
location = {ايران},
keywords = {سینتیک بافت، سرخ کردن، فرآورده غزایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T سینتیک تغییرات بافت ماده غذایی طی سرخ کردن عمیق
%A شهیدی, سیداحمد
%A محبی, محبت
%A آزاده قربانی حسن سرایی
%A علی معتمدزادگان
%J اولین سمینارملی امنیت غذایی
%D 2009