همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10

عنوان : ( بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی های کم چربی وانیلی )

نویسندگان: فاطمه سادات مصطفوی ترقی , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

چربی در بسنی منبع انرژی، منشا اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی است.

کلمات کلیدی

, بستنی, چربی, بافت, حسی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026830,
author = {مصطفوی ترقی, فاطمه سادات and مظاهری طهرانی, مصطفی and محبی, محبت},
title = {بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی های کم چربی وانیلی},
booktitle = {همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {بستنی، چربی، بافت، حسی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی های کم چربی وانیلی
%A مصطفوی ترقی, فاطمه سادات
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A محبی, محبت
%J همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2011

[Download]