عنوان : ( اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris )
نویسندگان: پرویز رضوانی مقدم , محمدعلی بهدانی , مهسا اقحوانی شجری , حمیدرضا فلاحی , مرضیه نصیری محلاتی ,چکیده
زرشک بی دانه یکی از محصولات بومی استان خراسان جنوبی است. که بدلیل دارا بودن ترکیباتی ماندد آنتوسیانین ها، کاربرد دارویی و غذایی متعددی دارد. از این رو مطالعه اثر عوامل مدیریتی مختلف بر خصوصیات کیفی میوه زرشک بی دانه بخصوص آنتو سیانین ها دارای اهمیت است. به این منظور آزمایشی فاکتوریل بر مبنای طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1389 جهت بررسی مناسب ترین روش برداشت و خشک کردن میوه زرشک بی دانه در منطقه سورنداز توابع شهرستان قائینات اجرا شد.فاکتورهای آزمایش عبارت بودند از: نحوه چیدن محصول (شاخه چینی و حبه چینی) و نحوه خشک کردن محصول (آفتاب خشک و سایه خشک).
کلمات کلیدی
, زرشک بی دانه, آنتوسیانین, حبه چینی, آفتاب خشک@inproceedings{paperid:1027211,
author = {رضوانی مقدم, پرویز and محمدعلی بهدانی and اقحوانی شجری, مهسا and فلاحی, حمیدرضا and نصیری محلاتی, مرضیه},
title = {اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris},
booktitle = {اولین همایش ملی زرشک و عناب},
year = {2011},
location = {بیرجند, ايران},
keywords = {زرشک بی دانه، آنتوسیانین، حبه چینی، آفتاب خشک},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris
%A رضوانی مقدم, پرویز
%A محمدعلی بهدانی
%A اقحوانی شجری, مهسا
%A فلاحی, حمیدرضا
%A نصیری محلاتی, مرضیه
%J اولین همایش ملی زرشک و عناب
%D 2011