بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
عنوان : ( بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار )
نویسندگان: شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدائی ,فایل: Full Text
چکیده
انار با نام علمی Punica granatum از خانواده پونیکاسه بومی مناطق نیمه گرمسیری ایران می باشد.
کلمات کلیدی
, انار, روغن هسته انار, خواص فیزیکوشیمیایی, ترکیبات فنلی, قدرت آنتی اکسیدانیبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1027512,
author = {بصیری, شادی and شهیدی, فخری and فرهوش, رضا and کدخدائی, رسول},
title = {بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {انار، روغن هسته انار، خواص فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار
%A بصیری, شادی
%A شهیدی, فخری
%A فرهوش, رضا
%A کدخدائی, رسول
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011