عنوان : ( کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی )
نویسندگان: بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی قیافه داوودی , فریبا نقی پور ,چکیده
کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن
کلمات کلیدی
کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن@inproceedings{paperid:1033001,
author = {صحرائیان, بهاره and حبیبی نجفی, محمدباقر and مهدی کریمی and حدادخداپرست, محمدحسین and مهدی قیافه داوودی and نقی پور, فریبا},
title = {کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی},
booktitle = {کنفرانس بیوتکنولوژی، بیوشیمی و مهندسی زیستی},
year = {2012},
location = {یزد, ايران},
keywords = {کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی
%A صحرائیان, بهاره
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A مهدی کریمی
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A مهدی قیافه داوودی
%A نقی پور, فریبا
%J کنفرانس بیوتکنولوژی، بیوشیمی و مهندسی زیستی
%D 2012