عنوان : ( استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق )
نویسندگان: محمد رضا امیریوسفی , محبت محبی , فرامرز خدائیان ,چکیده
نظر به اینکه بسیاری از فرآیندهای انجام شده روی غذا به پیچیدگی ویژگیهای سطحی آن بستگی دارد، آنالیز تصویر سطح غذاها مورد توجه قرار گرفته است. هندسه برخالی مفهوم نوینی است که امکان توصیف کمی پیچیدگی های اشکال طبیعی را فراهم میکند. در تحقیق حاضر برای معرفی یک روش غیر مخرب که بتواند طی سرخ کردن عمیق به مقدار زیادی اثر شرایط فرآیند را بر روی سطح قطعات گوشت شترمرغ تخمین بزند، سیستم ماشین بینایی به کار گرفته شد و برای کمی کردن تغییرات ایجاد شده از مفهوم بعد برخالی استفاده گردید. با بررسی نتایج مشاهده شد که در اثر افزایش دما، پیشرفت سرخ شدن و همچنین افزایش قدرت پیش تیمار مایکروویو، روند افزایشی در مقادیر این بعد مشاهده شد. دامنه ضرایب تبیین اندازهگیری شده بین دادههای درصد چروکیدگی قطعات گوشت شترمرغ سرخ شده با دادههای مربوط به بعد برخالی از 56/0 تا 88/0 بهدست آمد. لذا بعد برخالی به عنوان یک شاخص کمی، در اکثر شرایط به خوبی قادر بود چروکیدگی گوشت شترمرغ سرخ شده بهعنوان یک ویژگی فیزیکی را توصیف کند.
کلمات کلیدی
, گوشت شترمرغ, بعد برخالی, چروکیدگی, سرخ کردن عمیق, پردازش تصویر@article{paperid:1033090,
author = {امیریوسفی, محمد رضا and محبی, محبت and فرامرز خدائیان},
title = {استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2012},
volume = {8},
number = {2},
month = {July},
issn = {1735-4161},
pages = {169--179},
numpages = {10},
keywords = {گوشت شترمرغ، بعد برخالی، چروکیدگی، سرخ کردن عمیق، پردازش تصویر},
}
%0 Journal Article
%T استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق
%A امیریوسفی, محمد رضا
%A محبی, محبت
%A فرامرز خدائیان
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2012