نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10

عنوان : ( تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) )

نویسندگان: معصومه مهربان سنگ آتش , محبوبه سرابی جماب , رضا کاراژیان , ریحانه نوربخش , فرحناز قلاسی , امیر صالح وثوق , محمد محسن زاده ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری است که در سطح وسیعی به عنوان یک نوشیدنی فرح بخش در ایران و سایر کشورهای خاور میانه به ویژه در طول فصول گرم مصرف می گردد. از معایب عمده دوغ که باعث کاهش زمان ماندگاری و بازارپسندی آن می گردد تغییر طعم و آروما و بادکردگی محصول در اثر فعالیت میکروارگانیسم ها می باشد. کیفیت بهداشتی دوغ تولیدی به کیفیت شیر خام، کیفیت میکروبی اجزاء افزوده شده، کفایت تیمار حرارتی و مواد بسته بندی سطوح در تماس با دوغ و کفایت ضد عفونی کارخانه بستگی دارد. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر آلودگی میکروبی شیر خام، آب مورد استفاده در فرمولاسیون، استارتر، نمک، اسانس و بطری ها بر کیفیت دوغ تولیدی در سه کارخانه فرآورده های لبنی واقع در شهر مشهد در سه زمان مختلف انجام شد.

کلمات کلیدی

, نوشیدنی سنتی ایرانی, آلودگی میکروبی, شیر خام, آب
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1033428,
author = {مهربان سنگ آتش, معصومه and سرابی جماب, محبوبه and کاراژیان, رضا and ریحانه نوربخش and فرحناز قلاسی and امیر صالح وثوق and محسن زاده, محمد},
title = {تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)},
booktitle = {نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {نوشیدنی سنتی ایرانی، آلودگی میکروبی، شیر خام، آب},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)
%A مهربان سنگ آتش, معصومه
%A سرابی جماب, محبوبه
%A کاراژیان, رضا
%A ریحانه نوربخش
%A فرحناز قلاسی
%A امیر صالح وثوق
%A محسن زاده, محمد
%J نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2011

[Download]