عنوان : ( اثرآب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن )
نویسندگان: نعیمه کاظمی طاسکوه , محمدجواد وریدی , محمدحسین حدادخداپرست , فریده طباطبائی یزدی ,چکیده
اثر ازن بر کاهش باکتری های بیماری زا و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد در این پژوهش، تأثیر استفاده از آب ازن دار بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم هاو همچنین بر باکتریهای پاتوژن و شاخص آلودگی لاشه مرغ در مرحله سردکن آبی(چیلر) کشتارگاه مرغ، مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور نمونه ها ( Escherichia coli و Staphylococcus aureus) 0 درجه - 0 و 1) پی پی ام ازن که دارای دمای دمای مشابه چیلر کشتارگاه ( 4 /5 ،0/ 10 و 15 دقیقه تحت تاث یر آب ازن دار با غلظت های ( 2 ، به مدت 5سانتی گراد ) بود، قرار گرفتند و بلافاصله از لحاظ آزمایشهای میکروبیولوژیکی مورد بررسی قرار گرفتند . نتایج بیانگر آن است که استفاده از آب ازن 1 سیکل لگاریتمی جمعیت کل / 2 سیکل لگاریتمی باکتری اشریشیاکلی و 16 / 1سیکل لگاریتمی باکتری استافیلوکوکوس اورئو س، 3 / دارموجب کاهش 7 میکروبی لاشه شد. همچنین مشخص شد که تأ ثیر ازن بر باکتری اشریشیاکل ی، به عنوان شاخص باکتری های گرم منفی بیماریزا و آلوده کننده لاشه 1سیکل / بیشتر از باکتری استافیلوکوکوس اورئو س، به عنوان یک باکتری شاخص آلوده کننده و بیماریزای گرم مثبت بود، بطور ی که سبب کاهش 7 2 سیکل لگاریتمی بود و در تمامی سطوح ، اختلاف معنی داری در / لگاریتمی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس شد ، اما کاهش باکتری اشریشیاکلی، 3 بین نمونه شاهد و نمونه های تحت تیمار ازن، از نظر کاهش سطح آلودگی وجود داشت.
کلمات کلیدی
, ازن, استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیاکلی, شمارش کلی میکروارگانیسم ها, چیلر کشتارگاه, لاشه مرغ@article{paperid:1037610,
author = {کاظمی طاسکوه, نعیمه and وریدی, محمدجواد and حدادخداپرست, محمدحسین and طباطبائی یزدی, فریده},
title = {اثرآب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2014},
volume = {10},
number = {1},
month = {April},
issn = {1735-4161},
pages = {9--14},
numpages = {5},
keywords = {ازن، استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی، شمارش کلی میکروارگانیسم ها، چیلر کشتارگاه، لاشه مرغ},
}
%0 Journal Article
%T اثرآب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن
%A کاظمی طاسکوه, نعیمه
%A وریدی, محمدجواد
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A طباطبائی یزدی, فریده
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2014