بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا )

نویسندگان: حمیده مقامی کیا , فخری شهیدی , صفیه خلیلیان , علی محمدی ثانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نتایج آنالیز واریانس نشان داد که نوع کنسانتره انگور و مقادیر آنها بر برخی ویژگی های بافتی (سختی، پیوستگی و قابلیت جویدن) و همچنین بر پذیرش نمونه های پاستیل شیر سویا اثر معنی داری داشتند.

کلمات کلیدی

, شیرین کننده, پاستیل سویا, کنسانتره انگور, پذیرش حسی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1038034,
author = {حمیده مقامی کیا and شهیدی, فخری and خلیلیان, صفیه and علی محمدی ثانی},
title = {بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {شیرین کننده، پاستیل سویا، کنسانتره انگور، پذیرش حسی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا
%A حمیده مقامی کیا
%A شهیدی, فخری
%A خلیلیان, صفیه
%A علی محمدی ثانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]