عنوان : ( بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا )
نویسندگان: حمیده مقامی کیا , فخری شهیدی , صفیه خلیلیان , علی محمدی ثانی ,چکیده
نتایج آنالیز واریانس نشان داد که نوع کنسانتره انگور و مقادیر آنها بر برخی ویژگی های بافتی (سختی، پیوستگی و قابلیت جویدن) و همچنین بر پذیرش نمونه های پاستیل شیر سویا اثر معنی داری داشتند.
کلمات کلیدی
, شیرین کننده, پاستیل سویا, کنسانتره انگور, پذیرش حسی@inproceedings{paperid:1038034,
author = {حمیده مقامی کیا and شهیدی, فخری and خلیلیان, صفیه and علی محمدی ثانی},
title = {بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {شیرین کننده، پاستیل سویا، کنسانتره انگور، پذیرش حسی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا
%A حمیده مقامی کیا
%A شهیدی, فخری
%A خلیلیان, صفیه
%A علی محمدی ثانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013