بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( تأثیر صمغ عربی بر رفتار خشک شدن پاستیل شیر سویا )

نویسندگان: حمیده مقامی کیا , صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , علی محمدی ثانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش اثر صمغ عربی بر رفتار خشک شدن نمونه های پاستیل شیر سویا طی خشک شدن با خشک کن هوای داغ مورد بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی

, صمغ عربی, رفتار خشک شدن, پاستیل شیر سویا
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1038036,
author = {حمیده مقامی کیا and خلیلیان, صفیه and شهیدی, فخری and علی محمدی ثانی},
title = {تأثیر صمغ عربی بر رفتار خشک شدن پاستیل شیر سویا},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {صمغ عربی، رفتار خشک شدن، پاستیل شیر سویا},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تأثیر صمغ عربی بر رفتار خشک شدن پاستیل شیر سویا
%A حمیده مقامی کیا
%A خلیلیان, صفیه
%A شهیدی, فخری
%A علی محمدی ثانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]