بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( اثر صمغ عربی و امولسیفایر بر محتوی رطوبت، فعالیت آب و پارامتر های رنگی پاستیل شیر سویا )

نویسندگان: حمیده مقالی کیا , فخری شهیدی , صفیه خلیلیان , علی محمد ثانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش، اثر غلظت صمغ عربی و امولسیفایر لستین بر محتوی رطوبت، فعالیت آب و پارامترهای رنگی نمونه های پاستیل شیر سویا مورد بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی

, شیر سویا, فرمولاسیون, پاستیل, محتوی رطوبت
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1038038,
author = {حمیده مقالی کیا and شهیدی, فخری and خلیلیان, صفیه and علی محمد ثانی},
title = {اثر صمغ عربی و امولسیفایر بر محتوی رطوبت، فعالیت آب و پارامتر های رنگی پاستیل شیر سویا},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {شیر سویا، فرمولاسیون، پاستیل، محتوی رطوبت},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T اثر صمغ عربی و امولسیفایر بر محتوی رطوبت، فعالیت آب و پارامتر های رنگی پاستیل شیر سویا
%A حمیده مقالی کیا
%A شهیدی, فخری
%A خلیلیان, صفیه
%A علی محمد ثانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]