عنوان : ( بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن )
نویسندگان: بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , فریبا نقی پور ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
محصولات بدون گلوتن صنایع پخت در جیره غذایی بیماران سیلیاکی دارای نقش کلیدی است و باید روزانه قسمت اعظم انرژ ی، پروت ئین، املاح معدنی و بخشی از و یتامینهای مورد نیاز این افراد را تأم ین نماید . بنابراین هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر صمغ بومی بالنگو شیرازی در پنج 0 و 1 درصد بر میزان رطوبت، حجم مخصوص، تخلخل، سفتی، مؤلفه های رنگی پوسته و ویژگیهای حسی نان بربری نیمه /75 ،0/50 ،0/25 ، سطح 0 مورد استفاده قرار گرفت.نتایج Image J حجیم بدون گلوتن سورگوم بود که به منظور اندازهگیری میزان تخلخل و مؤلفههای رنگی پوسته، نرم افزار پوسته افزایش یافت. این L* به وضوح نشان داد که با افزایش میزان صمغ بالنگو شیرازی در فرمولاسیون نان بدون گلوتن، میزان رطوبت و مؤلفه رنگی در حالی بود که بیشترین میزان حجم مخصوص و امتیاز پذیرش کلی درآزمون حسی و کمترین میزان سفتی بافت در بازه زمانی 2 ساعت پس از پخت 0 درصد صمغ و بیشترین میزان تخلخل و کمترین میزان سفتی بافت در بازه زمانی 72 ساعت پس از پخت در نم ونه های حاوی / در نمونه حاوی 5 0 درصد صمغ مشاهده گردید. / 0/25 و 5
کلمات کلیدی
, نان نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم, صمغ بالنگو شیرازی, بافت, تخلخل, مؤلفههای رنگی پوسته@article{paperid:1038190,
author = {صحرائیان, بهاره and حبیبی نجفی, محمدباقر and حدادخداپرست, محمدحسین and زهرا شیخ الاسلامی and نقی پور, فریبا},
title = {بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2014},
volume = {42},
number = {11},
month = {April},
issn = {2008-8787},
pages = {129--139},
numpages = {10},
keywords = {نان نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم، صمغ بالنگو شیرازی، بافت، تخلخل، مؤلفههای رنگی پوسته},
}
%0 Journal Article
%T بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن
%A صحرائیان, بهاره
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A زهرا شیخ الاسلامی
%A نقی پور, فریبا
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2014