بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده )

نویسندگان: سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , سمیرا سیدی مرغکی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

پوشش حوراکی ژلاتین , پسته, آنتی اکسیدان , پایداری اکسیداتیو , زمان ماندگاری

کلمات کلیدی

, پوشش حوراکی ژلاتین , پسته, آنتی اکسیدان , پایداری اکسیداتیو , زمان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1038232,
author = {خشنودی نیا, سارا and صداقت, ناصر and سیدی مرغکی, سمیرا},
title = {تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده},
booktitle = {بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیرار, ايران},
keywords = {پوشش حوراکی ژلاتین ; پسته; آنتی اکسیدان ; پایداری اکسیداتیو ; زمان ماندگاری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده
%A خشنودی نیا, سارا
%A صداقت, ناصر
%A سیدی مرغکی, سمیرا
%J بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]