نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی , 2014-07-16

عنوان : ( تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن )

نویسندگان: عاطفه فرهمند , مهدی وریدی , آرش کوچکی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

موسیلاژ، شامل گروهی از هیدروکلوئیدهای حاوی پلی ساکارید و پروتئین است که به عنوان پلیمری پیچیده از کربوهیدرات های طبیعی با ساختار منشعب، شناخته می شود. در این پژوهش به منظور دستیابی به بالاترین راندمان استخراج موسیلاژ، از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی استفاده گردید. سه متغیر مستقل شامل دما ) c ˚ - ،)58 58 0656 ( بود. نتایج نشان داد به جز دما سایر متغیرها به صورت معنی دار - - زمان ) 06 06 دقیقه( و نسبت آب به دانه ) 0606 6/68( P< ( بر راندمان استخراج موثر بودند. همچنین شرایط بهینه استخراج شامل دمای c ˚ 74 ، زمان 78 دقیقه و نسبت 25/ آب به دانه 8 : 0 تعیین گردید. در نقطه بهینه راندمان استخراج، * L ، *a ، *b، پایداری امولسیون در برابر حرارت، ،7/06 ،06/75 ،%00/ پایداری امولسیون در دمای اتاق، ظرفیت جذب آب، حلالیت و پایداری کف به ترتیب برابر 47 ،%86/58 ،%70/02 ،56/65 g/g 07 % بود. هم چنین با افزایش سرعت برشی، ویسکوزیته ظاهری / %25 و 66 ،00/68 6% موسیلاژ، به طور مداوم کاهش یافت که نشان دهنده ی رفتار غیر نیوتنی رقیق شونده با برش بود. مدل / محلول 0 هرشل بالکی، بهترین برازش را برای داده های ویسکوزیته در برابر سرعت برشی نشان داد.

کلمات کلیدی

, موسیلاژ دانه به, روش سطح پاسخ, خواص عملکردی, بهینه سازی استخراج
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1046255,
author = {فرهمند, عاطفه and وریدی, مهدی and کوچکی, آرش},
title = {تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن},
booktitle = {نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی},
year = {2014},
location = {زاهدان, ايران},
keywords = {موسیلاژ دانه به، روش سطح پاسخ، خواص عملکردی، بهینه سازی استخراج},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن
%A فرهمند, عاطفه
%A وریدی, مهدی
%A کوچکی, آرش
%J نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
%D 2014

[Download]