عنوان : ( بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب )
نویسندگان: جلال محمدزاده , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , رسول کدخدایی , آرش کوچکی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
مانو پروتئین، با ساختاری متشکل از واحد های مانوزیل متصل به پروتئین از دیواره سلولی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوسا ستخراج و خالص سازی شد. پس از تعیین ،1 ،0/75 ،0/5 ،0/ برخی از خصوصیات آن، به منظور بررسی تاثیر مانو پروتئین، ( 25 1 درصد وزنی/حجمی) بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون در / 1/25 و 5 21 و 28 روز در دمای 5 درجه سانتی گراد، امولسیونی به نسبت ،14 ،7 ، زمان های 1 وزنی 80:20 (روغن/محلول امولسیفایری) با استفاده از فرآیند فر اصوت تهیه گردید. 0 تا / نتایج حاکی از این بود که کشش سطحی و بین سطحی با افزایش غلظت از 25 1/25 درصد بطور معنی داری کاهش یافت، اما بار الکتریکی سطحی روند افزایشی نشان داد. منحنی های توزیع اندازه قطرات برای همه نمونه ها، تک قله ای و تقریبا نرمال بود و 1درصد به صورت باریک با کمترین پهنا، دیده شد. نگهداری امولسیون در / در غلظت 25 0 تا 1 / طول مدت چهار هفته، سبب افزایش معنی دار اندازه قطرات در نمونه های 25 درصد شد که در غلظت های بالاتر از 1 درصد، معنی دار نبود. بررسی خصوصیات رئولوژیکی امولسیون ها نیز مشخص ساخت که افزایش غلظت، باعث کاهش شاخص رفتار جریان، افزایش ضریب قوام و گرانروی ظاهری شده و نمونه ها رفتاری غیر نیوتنی و روان شونده با برش، را از خود نشان دادند.
کلمات کلیدی
امولسیون رفتار جریان مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس@article{paperid:1046998,
author = {محمدزاده, جلال and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی and رسول کدخدایی and کوچکی, آرش},
title = {بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب},
journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی},
year = {2015},
volume = {3},
number = {4},
month = {March},
issn = {2252-0937},
pages = {331--346},
numpages = {15},
keywords = {امولسیون
رفتار جریان
مانو پروتئین
مخمر کلویورومایسس
مارکسیانوس},
}
%0 Journal Article
%T بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب
%A محمدزاده, جلال
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%A رسول کدخدایی
%A کوچکی, آرش
%J پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
%@ 2252-0937
%D 2015