عنوان : ( بررسی اثر متیل گالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی )
نویسندگان: مریم اثنی عشری , رضا فرهوش , علی شریف ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکا تخلیص شده در حضور غلظتهای مختلف متیل گالات (صفر، 200، 400و 800 و 1600 پی پی ام ) و در دماهای 35، 45 و 55 درجه سانتیگراد با محاسبه پارامترهای سینتیکی از قبیل اثربخشی آنتی اکسیدان (F)، نسبت سرعت اکسایش (ORR) و فعالیت آنتیاکسیدانی (A) مورد مطالعه قرار گرفت. برای پیشگویی این پارامترها از شبکه عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه با دو ورودی دما و غلظت و سه خروجی (F ، ORR و A) استفاده شد که مدل بهینه با 7 نورون در لایه پنهان بیشترین تطابق را با دادههای آزمایشی داشت. همچنین نتایج حاصل از تحلیل حساسیت مدل بهینه حاکی از حساسیت زیاد پارامترهای سینتیکی به ویژه فعالیت آنتی اکسیدانی به پارامتر غلظت به سبب فعالیت آنتی اکسیدانی بالای متیلگالات و عدم شرکت در واکنشهای جانبی در فاز انتشار بود.
کلمات کلیدی
, اکسایش لیپیدی, آنالیز سینتیکی, تحلیل حساسیت, شبکه عصبی مصنوعی, متیل گالات@article{paperid:1048116,
author = {اثنی عشری, مریم and فرهوش, رضا and شریف, علی},
title = {بررسی اثر متیل گالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی},
journal = {پژوهش های صنایع غذایی},
year = {2014},
volume = {24},
number = {3},
month = {October},
issn = {2008-515X},
pages = {473--485},
numpages = {12},
keywords = {اکسایش لیپیدی، آنالیز سینتیکی، تحلیل حساسیت، شبکه عصبی مصنوعی، متیل گالات},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر متیل گالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی
%A اثنی عشری, مریم
%A فرهوش, رضا
%A شریف, علی
%J پژوهش های صنایع غذایی
%@ 2008-515X
%D 2014