عنوان : ( مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزة غذایی )
نویسندگان: علی آخوندزردینی , محبت محبی , رضا فرهوش , شادی بلوریان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در ی اخیر، استفاده از انکپسولاسیون به منظور بهبود پایداری و رسانش ترکیبات زیست فعال و داروها مورد توجهه زیادی قرار گرفته است. در این راستا سیستم های رسانشی با مقیاس هها (نانوحامه نهانو بهه علهت داشهتن مزایهایی از قبیه یکنواختیِ اندازه و شک ذرات، پایداری ترمودینامیکی و قابلیت افزایش حلالیّت و زیستدسترسپذیریِ ترکیبات فعّال جایگهاه ویژهای را به خود اختصاص دادهاند. نانوذرات لیپیدی جامد ( SLNیکی از این سیستمهای رسانشی میباشهند کهه در حهوزة داروسازی و غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. این نانوحام ها را میتوان از جایگزینی لیپید جامد یها مللهو ی از لیپیهدهای جامد به جای روغن مایع در نانوامولسیونهای روغن در آب، تهیه نمهود. افهزایش آگهاهی مهردم در راببهه بها تهامیرات م بهت ترکیبات زیست فعال در بهبود سلامتی باعث گرایش تولیدکنندگان به سوی غنیسازی مواد غذایی با این ترکیبات شده اسهت ولی ماهیت لیپوفی بسیاری از این ترکیبات زیست فعال و حساسیت آنها به شرایط نامبلوب باعث محدود شهدن کهاربرد آنهها در مواد غذایی آبی و نوشیدنیها میشود. یکی از راهکارهای پیشنهادی برای رفع این معض استفاده از SLNمیباشد. ههد از این مبالعه مروری بر SLNبه عنوان یک نانوحام با کاربردهای غذایی، مزایا و معایب این نانوحام ، اجزای تشکی دهنده، ساختارهای پیشنهادی، روشهای ملتلف تولید همراه با مزایا و معایب آن و پارامترهای مهم در ارزیابی نانوحام ها میباشد
کلمات کلیدی
, نانوذرات لیپیدی جامد, نانوانکپسولاسیون نانوتکنولوژی, , ارزیابی نانوحام ها@inproceedings{paperid:1054129,
author = {آخوندزردینی, علی and محبی, محبت and فرهوش, رضا and شادی بلوریان},
title = {مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزة غذایی},
booktitle = {سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2014},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {نانوذرات لیپیدی جامد، نانوانکپسولاسیون نانوتکنولوژی، ، ارزیابی نانوحام ها},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزة غذایی
%A آخوندزردینی, علی
%A محبی, محبت
%A فرهوش, رضا
%A شادی بلوریان
%J سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2014