همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09

عنوان : ( طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده )

نویسندگان: میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

دستگاه بینی الکترونیکی به عنوان روش سریع طبقه بندی تازگی گوشت شتر بر حسب تعداد روزهای نگهداری برودتی طی 20 روز و در انواع بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ساخته و به کار برده شد. نمونه برداری بر حسب فضای فوقانی دینامیک بود. ترکیبات فرار فضای فوقانی نمونه های گوشت به محفظه سنسور فرستاده گردید و سیگنال های سنسورها به صورت تابع زمان دریافت شد. سیستم دریافت داده بر پایه میکروکنترولر و لپ تاپ طراحی شد. 7 سنسور تاگاچیاز جنس نیمه رسانای دی اکسید قلع استفاده گردید. پنج پارامتر از پاسخ هر سنسور استخراج شد. دریافتیم که نمونه های گوشت را می توان به دو دسته تازه و فلسد بر حسب افزایش تعداد روزهای نگهداری برودتی و نوع بسته بندی طبقه بندی کرد. دی اکسید کربن بهترین و خلاء نامناسب ترین نوع بسته بندی می باشند.

کلمات کلیدی

, بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده, تشخیص الگو, بینی الکترونیکی قابل حمل, دریافت داده بلادرنگ
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1054658,
author = {وجدی, میثم and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده},
booktitle = {همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی},
year = {2015},
location = {اصفهان, ايران},
keywords = {بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده، تشخیص الگو، بینی الکترونیکی قابل حمل، دریافت داده بلادرنگ},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده
%A وجدی, میثم
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی
%D 2015

[Download]