عنوان : ( طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده )
نویسندگان: میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
دستگاه بینی الکترونیکی به عنوان روش سریع طبقه بندی تازگی گوشت شتر بر حسب تعداد روزهای نگهداری برودتی طی 20 روز و در انواع بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده ساخته و به کار برده شد. نمونه برداری بر حسب فضای فوقانی دینامیک بود. ترکیبات فرار فضای فوقانی نمونه های گوشت به محفظه سنسور فرستاده گردید و سیگنال های سنسورها به صورت تابع زمان دریافت شد. سیستم دریافت داده بر پایه میکروکنترولر و لپ تاپ طراحی شد. 7 سنسور تاگاچیاز جنس نیمه رسانای دی اکسید قلع استفاده گردید. پنج پارامتر از پاسخ هر سنسور استخراج شد. دریافتیم که نمونه های گوشت را می توان به دو دسته تازه و فلسد بر حسب افزایش تعداد روزهای نگهداری برودتی و نوع بسته بندی طبقه بندی کرد. دی اکسید کربن بهترین و خلاء نامناسب ترین نوع بسته بندی می باشند.
کلمات کلیدی
, بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده, تشخیص الگو, بینی الکترونیکی قابل حمل, دریافت داده بلادرنگ@inproceedings{paperid:1054658,
author = {وجدی, میثم and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده},
booktitle = {همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی},
year = {2015},
location = {اصفهان, ايران},
keywords = {بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده، تشخیص الگو، بینی الکترونیکی قابل حمل، دریافت داده بلادرنگ},
}
%0 Conference Proceedings
%T طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده
%A وجدی, میثم
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی
%D 2015