عنوان : ( بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح- پاسخ )
نویسندگان: مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این تحقیق روش سطح پاسخ برای بهینه سازی شرایط خشک کردن برش های گلابی توسطاسمز -هوای داغ مورد استفاده قرار گرفت . اثر د مای خشک کردن (50 -70 درجه سانتی گراد) و زمان خشک کردن( 240 - 360 دقیقه) به عنوان متغیرهای مستقل بر میزان رطوبت، درصد چروکیدگی و نسبت آبگیری مجدد برش های گلابی به عنوان متغیرهای وابسته(پاسخ) مورد ارزیابی قرار گرفت. مدل های رگرسیونی به دست آمده برای تمام پاسخها از نظر آماری در سطح 99 % اطمینان معنی دار بودند . همچنین عبارت درجه دوم دمای .تمام متغیرهای فرایند به صورت خطی برای تمام پاسخ ها معنی دار بودند (0.01.>p ) . همچنین عبارت درجه دوم دمای خشک کردن درمورد نسبت آبگیری مجدد معنی دار بود.شرایط بهینه به دست آمده برای حداقل میزان رطوبت و درصد چروکیدگی و حداکثر نسبت آبگیری درجه سانتی گراد و زمان خشک کردن 360 دقیقه . در شرایط بهینه به دست آمده میزان رطوبت و درصد چروکیدگی و حداکثر نسبت آبگیری مجدد عبارت بود از : دمای 39/60درجه سانتی گراد و زمان خشک کردن 360دقیقه. در شرایط بهینه به دست آمده میزان رطوبت17/26 %، نسبت آبگیری مجدد 62/1و درصد چروکیدگی 31/77بود
کلمات کلیدی
, کلید واژگان: برش های گلابی, بهینه سازی, خشک کردن اسمز- هوای داغ, روش سطح پاسخ .@article{paperid:1056715,
author = {امیری پور, مجتبی and حبیبی نجفی, محمدباقر and محبی, محبت and عمادی, باقر},
title = {بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح- پاسخ},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2017},
volume = {14},
number = {62},
month = {April},
issn = {2008-8787},
pages = {47--65},
numpages = {18},
keywords = {کلید واژگان: برش های گلابی، بهینه سازی، خشک کردن اسمز- هوای داغ، روش سطح پاسخ .},
}
%0 Journal Article
%T بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح- پاسخ
%A امیری پور, مجتبی
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A محبی, محبت
%A عمادی, باقر
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2017