دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا , 2016-05-17
عنوان : ( بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال )
نویسندگان: فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم ,فایل: Full Text
چکیده
اثر محافظتی باکتری های اسید لاکتیک در طی تولید غذاهای تخمیر شده
کلمات کلیدی
, لاکتوباسیلوس, ضدمیکروبی, باکتریوسینبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1058356,
author = {عزیزی, فهیمه and حبیبی نجفی, محمدباقر and عدالتیان دوم, محمدرضا},
title = {بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال},
booktitle = {دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
keywords = {لاکتوباسیلوس، ضدمیکروبی، باکتریوسین},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال
%A عزیزی, فهیمه
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%J دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا
%D 2016