پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (5), شماره (2), سال (2016-9) , صفحات (211-220)

عنوان : ( اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه )

نویسندگان: نعیمه کاظمی طاسکوه , محمدحسین حدادخداپرست , محمدجواد وریدی , فریده طباطبائی یزدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش، تأثیر استفاده از آب اُزندار در غلظتهای ( 0/5 ،0/2و )1پیپیام در 3 سطح زمانی ( 10 ،5و )15دقیقه و همچنین ترکیب آب اُزن دار در غلظتهای (،0/2 0/5و )1پیپیام و اسیدلاکتیک %1در زمان ثابت 10دقیقه روی کاهش باکتری اشریشیاکلی (به عنوان یک باکتری گرم منفی شاخص آلودگی لاشه،) استافیلوکوکوس اورئوس ( به عنوان یک باکتری گرم مثبت شاخص آلودگی و مولد توکسین) و شمارش کلی میکروارگانیسمها، در دمای مشابه سردکن آبی ( )0-4درجه سانتیگراد، موردِ بررسی قرار گرفت و نمونه ها بلافاصله از لحاظ آزمایش های میکروبیولوژیکی موردِ بررسی قرار گرفتند، نتایج نشان داد که در تمامی سطوح اختلاف معنی داری ( )P>0/05بین نمونههای شاهد و نمونههای تیمار دیده وجود داشت، علاوه براین اثر ترکیبی اُزن و اسیدلاکتیک نسبت به اُزن در حالت جداگانه، تأثیر بیشتری بر کاهش باکتری اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروارگانیسم ها داشت، بنابراین استفاده از اُزن با غلظت 1پیپیام به صورت جداگانه و ترکیب با اسیدلاکتیک %1میتواند در بخش سردکن آبی لاشۀ مرغ در کشتارگاه مورد استفاده قرار گیرد

کلمات کلیدی

, ُزن, استافیلوکوکوس اورئوس, اسیدلاکتیک, اشریشیاکلی, لاشۀ مرغ
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1058429,
author = {کاظمی طاسکوه, نعیمه and حدادخداپرست, محمدحسین and وریدی, محمدجواد and طباطبائی یزدی, فریده},
title = {اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه},
journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی},
year = {2016},
volume = {5},
number = {2},
month = {September},
issn = {2252-0937},
pages = {211--220},
numpages = {9},
keywords = {ُزن; استافیلوکوکوس اورئوس; اسیدلاکتیک; اشریشیاکلی; لاشۀ مرغ},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T اثر ترکیبی آب اُزنه و اسیدلاکتیک بر بار آلودگی میکروبی لاشۀ مرغ در مرحلۀ سرد کردن در کشتارگاه
%A کاظمی طاسکوه, نعیمه
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A وریدی, محمدجواد
%A طباطبائی یزدی, فریده
%J پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
%@ 2252-0937
%D 2016

[Download]