دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی , 2016-02-25

عنوان : ( ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها )

نویسندگان: شکوفه پورابراهیم , فخری شهیدی , هاشم پورآذرنگ , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

حلوای جوزی مورد نظر نوعی فراورده سنتی، مغذی و بومی منطقه خراسان خصوصا تربت حیدریه می باشد. که در تهیهآن روغن به کار برده نمی شود و از گردو و عصاره گیاه چوبک، سفیده تخم مرغ و همچنین به جای شکر از شیره انگوراستفاده می شود که برای اصلاح ویژگی های حسی آن می توان از هیدروکلوئید ها استفاده نمود. به لحاظ خواصارزشمند تک تک مواد تشکیل دهنده این حلوا (نوع سنتی) از گذشته های دور مورد توجه بوده زیرا گذشته از مغذی ومقوی بودن، از دیدگاه طب سنتی (ایرانی- اسلامی) نیز دارای خواص طبی و دارویی زیادی بوده است که با افزودن هیدروکلوئید ها به عنوان مکمل خواص ذکر شده بیش از پیش بهبود می یابد. در این مقاله سعی می شود ضمن گردآوری خواص مواد ذکر شده به بیان ارزش غذایی و دارویی این حلوا از دیدگاه طب ایرانی اسلامی آن پرداخته شود.

کلمات کلیدی

, حلوا جوزی, طب سنتی, شیره انگور, هیدروکلوئید
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1060785,
author = {پورابراهیم, شکوفه and شهیدی, فخری and پورآذرنگ, هاشم and محبی, محبت},
title = {ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها},
booktitle = {دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی},
year = {2016},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {حلوا جوزی، طب سنتی، شیره انگور، هیدروکلوئید},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها
%A پورابراهیم, شکوفه
%A شهیدی, فخری
%A پورآذرنگ, هاشم
%A محبی, محبت
%J دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
%D 2016

[Download]