عنوان : ( عنوان مقاله: بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ )
نویسندگان: آرزو عباسی , محبت محبی , الهام مهدیان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
شرایط ایجاد کف از پوره چغندر قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) در غلظت صمغ عربی (۱/۰ تا۴/۰ درصد وزنی/وزنی)،پوره چغندر قرمز (۴۰ تا۶۰ درصد وزنی/وزنی)،سفیده تخم مرغ (۵ تا ۱۵ درصد وزنی/ وزنی) و زمان هم زدن(۳ تا ۹ دقیقه) برای حداقل تراکم کف و حجم زهکشی (به عنوان متغیر های پاسخ) بهینه سازی شد.نمونه های کف از غلظت های مختلف پوره و با افزودن غلظت های مختلف سفیده تخم مرغ (به عنوان عامل کفزا) و صمغ عربی (به عنوان عامل پایدار کننده) در زمانهای مختلف همزدن آماده شدند. شرایط بهینه پس از بهینه سازی های عددی و گرافیکی برای حداکثر پایداری و حداقل چگالی کف در ۲۹/۰ درصد وزنی / وزنی صمغ عربی،۱۵ درصد وزنی/وزنی سفیده تخم مرغ،۶۰ درصد وزنی / وزنی پوره چغندر قرمز و ۹ دقیقه زمان هم زدن بدست آمد.نتیجه نشان داد پایداری کف با افزایش غلظت صمغ عربی افزایش پیدا کرد(۰۰۱/۰>p) و چگالی کف با افزایش غلظت سفیده تخم مرغ،میزان پوره و زمان هم زدن کاهش یافت(۰۰۰۱/۰>p).
کلمات کلیدی
, کف, پوره چغندر قرمز, سفیده تخم مرغ, صمغ عربی, پایداری و تراکم, روش سطح پاسخ@article{paperid:1061114,
author = {آرزو عباسی and محبی, محبت and الهام مهدیان},
title = {عنوان مقاله: بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2015},
volume = {11},
number = {1},
month = {June},
issn = {1735-4161},
pages = {77--87},
numpages = {10},
keywords = {کف، پوره چغندر قرمز، سفیده تخم مرغ، صمغ عربی، پایداری و تراکم، روش سطح پاسخ},
}
%0 Journal Article
%T عنوان مقاله: بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ
%A آرزو عباسی
%A محبی, محبت
%A الهام مهدیان
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2015