علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2018-4) , صفحات (283-298)

عنوان : ( بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آبگیری با استفاده از طرح آماری مخلوط )

نویسندگان: حنان لشکری , محمدجواد وریدی , محمد هادی اسکندری , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

جهت دستیابی به شرایط بهینه تولید پنیر فتای بدون آب پنیر ، تغلیظ شده پروتئین شیر ، تغلیظ شده پروتئین آب پنیر و خامه به ترتیب با نسبت های 5-15 در صد 0-10 درصد 45-55 درصدبا شیر تازه به میزان ثابت 40 درصد مخلوط شدند. نمونه های پنیر به روش صنعتی تولید و مورد آزمون های فیزیکو شیمیائی قرار گرفتند.

کلمات کلیدی

, پبیر فتای بدون آب پنیر, خواص فیزیکوشیمیائی, تغلیظ شده پروتئین آب پنیر , تغلیظ شده پروتئین شیر, بهینه سازی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1061667,
author = {لشکری, حنان and وریدی, محمدجواد and محمد هادی اسکندری and وریدی, مهدی},
title = {بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آبگیری با استفاده از طرح آماری مخلوط},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2018},
volume = {15},
number = {74},
month = {April},
issn = {2008-8787},
pages = {283--298},
numpages = {15},
keywords = {پبیر فتای بدون آب پنیر، خواص فیزیکوشیمیائی،تغلیظ شده پروتئین آب پنیر ، تغلیظ شده پروتئین شیر، بهینه سازی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آبگیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
%A لشکری, حنان
%A وریدی, محمدجواد
%A محمد هادی اسکندری
%A وریدی, مهدی
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2018

[Download]