سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی , 2015-09-09

عنوان : ( بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکو شیمیائی ماست )

نویسندگان: عادله نعمت الهی , محمدجواد وریدی , حمید بهادر قدوسی , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

به منظور ارزیابی امکان تولید ماست از شیر کنجد ، شیر کنجد با شیر گاو با نسبت های 0، 25، 50، 75، و 100 درصد جایگزین و ویژگی های فیزیکو شیمیائی و بافتی ماست حاصل ارزیابی گردید. ارزش غذایی بالا وجود ترکیبات زیست فعال و خواص درمانی منحصر به فردکنجد را به یک محصول کشاورزی با ارزش تبدیل کرده است. یکی از روش های افزایش سرلنه مصرف کنجد فراوری آن به شیوه های متنوع از جمله تولید ماست کنجد است.

کلمات کلیدی

, شیر گیاهی , کنجد , ماست , ماست گیاهی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1061708,
author = {نعمت الهی, عادله and وریدی, محمدجواد and حمید بهادر قدوسی and وریدی, مهدی},
title = {بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکو شیمیائی ماست},
booktitle = {سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی},
year = {2015},
location = {اصفهان, ايران},
keywords = {شیر گیاهی ، کنجد ، ماست ، ماست گیاهی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکو شیمیائی ماست
%A نعمت الهی, عادله
%A وریدی, محمدجواد
%A حمید بهادر قدوسی
%A وریدی, مهدی
%J سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی
%D 2015

[Download]