روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی , 2016-12-21
عنوان : ( ویژگی ها و کاربردهای آرد بلوط در صنایع غذائی )
نویسندگان: وحیده سالار کریمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,فایل: Full Text
چکیده
میوه درخت بلوط حاوی ترکیبات مغذی ،فیبر های رژیمی،مواد معدنی،اسید های چرب غیر اشباع،ویتامین ها،اسید های آمینه ضروری و ترکیبات موثری با خاصیت ضد اکسایشی است.از آرد میوه بلوط در صنعت غذا استفاده های متعددی به عمل می اید.
کلمات کلیدی
, بلوط, فعالیت ضد اکسایش, فیبرهای رژیمیبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1061940,
author = {سالار کریمی, وحیده and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {ویژگی ها و کاربردهای آرد بلوط در صنایع غذائی},
booktitle = {روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بلوط،فعالیت ضد اکسایش،فیبرهای رژیمی},
}
%0 Conference Proceedings
%T ویژگی ها و کاربردهای آرد بلوط در صنایع غذائی
%A سالار کریمی, وحیده
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی
%D 2016