عنوان : ( تخمیر آّب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها )
نویسندگان: فاطمه ژانداری , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی ,چکیده
پروبیوتیک ها برای سلامتی انسان بسیار مفید می باشند. محصولات پروبیوتیک موجود در بازار معمولا بر پایه لبنیات می باشد که این محصولات برای کسانی که به پروتئین های شیر حساسیت دارند و همچنین افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز، قابل مصرف نیست. با توجه به ارزش غذایی و ضایعات بالای میوه ها و سبزی ها در ایران،فراوری تخمیری میوه و سبزی ها می تواند به عنوان یک جایگزین سالم برای تولید محصولات پروبیوتیک پیشنهاد می شود. در این مطالعه، هویج به عنوان یک حامل جایگزین پروبیوتیک ها مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به پژوهش های صورت گرفته، پیشنهاد می شود که آب هویج تخمیر شده یک حامل مناسب برای لاکتوباسیل پروبیوتیک می باشد، اما ممکن است که خصوصیات فنوتیپی آنها را تغییر دهد.
کلمات کلیدی
پروبیوتیک@inproceedings{paperid:1062668,
author = {ژانداری, فاطمه and شهیدی, فخری and وریدی, محمدجواد},
title = {تخمیر آّب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {پروبیوتیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T تخمیر آّب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها
%A ژانداری, فاطمه
%A شهیدی, فخری
%A وریدی, محمدجواد
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران
%D 2016