پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (12), شماره (5), سال (2017-1) , صفحات (639-651)
عنوان : ( ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده )
نویسندگان: ستاره حسین زاده , آرام بستان , محمدحسین حدادخداپرست , محبت محبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده
کلمات کلیدی
ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شدهبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1072635,
author = {حسین زاده, ستاره and آرام بستان and حدادخداپرست, محمدحسین and محبی, محبت},
title = {ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده},
journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی},
year = {2017},
volume = {12},
number = {5},
month = {January},
issn = {2252-0937},
pages = {639--651},
numpages = {12},
keywords = {ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده},
}
%0 Journal Article
%T ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده
%A حسین زاده, ستاره
%A آرام بستان
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A محبی, محبت
%J پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
%@ 2252-0937
%D 2017