عنوان : ( بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگی های ارگتنولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد )
نویسندگان: منا قاضی مقدم , یحیی سلاح ورزی , بهرام عابدی ,چکیده
در این بررسی، با استفاده از پوشش ژل آلوئه ورا به همراه اسانس آویشن شیرازی ماندگاری سیب گلاب در مدت 28 روز نگهداری در دمای 1±1 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفته است. این پوشش ها با تهیه ژل آلوئه ورا در (30 و 60 درصد حجمی- حجمی) و نیز همراه با اسانس آویشن شیرازی با غلظت 120 میکرو لیتر در لیتر تهیه شد. نتایج نشان داد که کاهش وزن میوه ها و شاخص رسیدگی آنها به ترتیب 8/3 و1/31 درصد در مقایسه با شاهد کاهش یافت. در تیمارهای مذکور فرایند رسیدن و پیری به تاخیر انداخته شد و تغییرات رنگ، طعم وظاهر میوه در اثر تیمار ژل آلوئه ورا و پوشش ژل آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی در مقایسه با شاهدکاهش یافت.
کلمات کلیدی
, آلوئه ورا, آویشن, شاخص رسیدگی, کاهش وزن, عمرپس ازبرداشت@inproceedings{paperid:1074491,
author = {قاضی مقدم, منا and سلاح ورزی, یحیی and عابدی, بهرام},
title = {بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگی های ارگتنولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد},
booktitle = {امنیت غذایی، ایده ها و پژوهش های در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی SLOAP},
year = {2019},
location = {تهران, ايران},
keywords = {آلوئه ورا، آویشن، شاخص رسیدگی، کاهش وزن، عمرپس ازبرداشت},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اسانس آویشن شیرازی و پوشش آلوئه ورا بر ویژگی های ارگتنولپتیکی سیب گلاب در شرایط سرد
%A قاضی مقدم, منا
%A سلاح ورزی, یحیی
%A عابدی, بهرام
%J امنیت غذایی، ایده ها و پژوهش های در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی SLOAP
%D 2019