کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران , 2018-12-15

عنوان : ( بسته بندی نان های بدون گلوتن )

نویسندگان: میکائیل جدیدی زرگر , پریسا رحمانی انارکی , ناصر صداقت ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نان یکی از ارزنده ترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان است. زمان ماندگاری نان به طور کلی توسط دو فاکتور اصلی فساد بیولوژیکی و بیاتی محدود می شود. در نان های بدون گلوتن به دلیل میزان بالای نشاسته و فقدان پروتئین گلوتن عمل بیاتی با سرعت و شدت بیشتری صورت می گیرد که منجر به کاهش قابلیت پذیرش نان توسط مصرف کننده می شود. اما امروزه دسترسی به انواع لفاف های بسته بندی با دامنه وسیعی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی توانسته مقدار قابل توجهی از این ضایعات را کاهش دهد. در این مقاله انواع تکنیک های نوین، ماشین آلات و لفاف های مناسب بسته بندی برای افزایش زمان ماندگاری نان بدون گلوتن مورد بررسی قرار گرفته است.

کلمات کلیدی

, سلیاک, فیلم پلی اتیلن, بیاتی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1075285,
author = {جدیدی زرگر, میکائیل and رحمانی انارکی, پریسا and صداقت, ناصر},
title = {بسته بندی نان های بدون گلوتن},
booktitle = {کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران},
year = {2018},
location = {تهران, ايران},
keywords = {سلیاک، فیلم پلی اتیلن، بیاتی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بسته بندی نان های بدون گلوتن
%A جدیدی زرگر, میکائیل
%A رحمانی انارکی, پریسا
%A صداقت, ناصر
%J کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران
%D 2018

[Download]