پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (16), شماره (1), سال (2020-5) , صفحات (103-115)

عنوان : ( اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده )

نویسندگان: سیدحسن جلیلی حسن کیاده , رضا فرهوش , آرش کوچکی , عباسعلی مطلبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

اثرات غلظتهای 1 تا 5 میلی گرم بر میلی لیتر هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره ای بر برخی خصوصصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده با مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده شیمیایی (Hi-Cap 100) در دو pH 6/8 و 3/4 طی 28 روز نگهداری در دمای 45 درجه سلسیوس در تاریکی مقایسه گردید.

کلمات کلیدی

, روغن ماهی کیلکا, هیدرولیز پوست کپور نقره ای, آلکالاز, ریزپوشانی, پایداری اکسایشی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1076485,
author = {جلیلی حسن کیاده, سیدحسن and فرهوش, رضا and کوچکی, آرش and عباسعلی مطلبی},
title = {اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2020},
volume = {16},
number = {1},
month = {May},
issn = {1735-4161},
pages = {103--115},
numpages = {12},
keywords = {روغن ماهی کیلکا، هیدرولیز پوست کپور نقره ای، آلکالاز، ریزپوشانی، پایداری اکسایشی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده
%A جلیلی حسن کیاده, سیدحسن
%A فرهوش, رضا
%A کوچکی, آرش
%A عباسعلی مطلبی
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2020

[Download]