دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران , 2016-10-14
عنوان : ( بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشت خام ( گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکز توزیع شهرستان شیراز )
نویسندگان: امیر سالاری ,فایل: Full Text
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1077227,
author = {سالاری, امیر},
title = {بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشت خام ( گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکز توزیع شهرستان شیراز},
booktitle = {دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشت خام ( گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکز توزیع شهرستان شیراز
%A سالاری, امیر
%J دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2016