میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (4), شماره (4), سال (2019-5) , صفحات (55-69)

عنوان : ( ارزیابی تاثیر ریزپوشانی ترکیبی با عصاره آویشن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )

نویسندگان: وحید کوشکی , آرش بابائی , معصومه مهربان سنگ آتش , امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

یکی از شیوه های نوین در زمینه افزایش ماندگاری پروبیوتیک ها در داخل فرآورده های غذایی و در شرایط دستگاه گوارشی ریزپوشانی سلول های پروبیوتیکی می باشد. پروبیوتیک ها و عصاره آویشن دارای خواص سلامت بخش متعددی می باشد. عصاره آویشن همچنین دارای اثرات مثبت روی زنده مانی برخی از باکتری های پروبیوتیک در محصولات غذایی و در طول مدت قرار گرفتن در محیط دستگاه گوارش می باشد. در این تحقیق، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و عصاره آویشن در غلظت های مختلف در دانک های آلژینات- کیتوزان ریزپوشانی گردید. این تحقیق نشان داد که دانک های آلژینات- کیتوزان می تواند به عنوانن یک حامل جدید جهت تحویل دادن سلول های پروبیوتیک زنده و عصاره آویشن به قسمت های پایین دست لوله گوارش مورد استفاده قرار گیرد

کلمات کلیدی

, اویشن, باکتری پروبیوتیک, ریزپوشانی, زنده مانی, کیتوزان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1077342,
author = {وحید کوشکی and آرش بابائی and معصومه مهربان سنگ آتش and صفری, امید},
title = {ارزیابی تاثیر ریزپوشانی ترکیبی با عصاره آویشن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس},
journal = {میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی},
year = {2019},
volume = {4},
number = {4},
month = {May},
issn = {2476-3403},
pages = {55--69},
numpages = {14},
keywords = {اویشن، باکتری پروبیوتیک، ریزپوشانی، زنده مانی، کیتوزان},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T ارزیابی تاثیر ریزپوشانی ترکیبی با عصاره آویشن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
%A وحید کوشکی
%A آرش بابائی
%A معصومه مهربان سنگ آتش
%A صفری, امید
%J میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
%@ 2476-3403
%D 2019

[Download]