بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2022-02-23

عنوان : ( مروری بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر از ایزوله پروتئین کرسنه )

نویسندگان: ملیحه محمدزاده فخرداود , فخری شهیدی , بهزاد ناصحی , شهرام بیرقی-طوسی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نگرانی مصرف گنندگان درباره سلامت مواد بسته بندی مخصوص موادغذایی و تجمع انواع مواد سنتزی و غیرقابل تجزیه در طبیعت، باعث مطرح شدن مواد بسته بندی طبیعی شده است. پلیمرهای زیستی مختلفی برای این منظور وجود دارند، یکی از این پلیمرها، پروتئین است. فیلم های تولید شده برپایه پروتئین خصوصیات ممانعت کنندگی بهتری نسبت به سایر پلیمرهای زیستی دارند، بنابراین به طور گسترده ای از آن ها جهت تهیه فیلم های خوراکی استفاده می شود. یکی از گزینه های مناسب برای تولید فیلم، ایزوله پروتئینی گاودانه (Vicia ervilia) است، زیرا پروتئین آن به راحتی قابل استخراج بوده و در اکثر نقاط کشور به وفور و با قیمت مناسب در دسترس است. علاوه براین، فیلم های تولید شده از ایزوله پروتئینی گاودانه به علت دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی موجب به تعویق افتادن فساد در فراورده های غذایی می شوند.

کلمات کلیدی

, حبوبات, گاودانه, فیلم خوراکی, زیست تخریب پذیر
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1088116,
author = {محمدزاده فخرداود, ملیحه and شهیدی, فخری and بهزاد ناصحی and شهرام بیرقی-طوسی},
title = {مروری بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر از ایزوله پروتئین کرسنه},
booktitle = {بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2022},
location = {ايران},
keywords = {حبوبات، گاودانه، فیلم خوراکی، زیست تخریب پذیر},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر از ایزوله پروتئین کرسنه
%A محمدزاده فخرداود, ملیحه
%A شهیدی, فخری
%A بهزاد ناصحی
%A شهرام بیرقی-طوسی
%J بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2022

[Download]