همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت , 2023-10-16

عنوان : ( بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند )

نویسندگان: راضیه کاشی , سیدمحمدعلی رضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

استفاده از محصولات لبنی در رژیم غذایی یکی از مهمترین عواملی است که میتواند به رشد کودکان و کاهش ابتلا به سوءتغذیهی انرژی پروتئین کمک کند. در این مطالعه، با هدف کاهش چربی و کنترل رهایش - قند در طول فرایند هضم و افزایش پایداری محصول در بازهی نگهداری، از قند الکلی زایلیتول و نشاست هی مومی ذرت با کاهش چربی شیر از 67 / 2 % به 1 / 0 % استفاده شد. خصوصیات رفتار جریان کاستارد تهی هشده با قند زایلیتول و شیر کمچرب نشاندهندهی افزایش مقاومت به جریان و شل شوندگی با برش در دمای Co 6 و دامنه درج هی بر ش 1-s 800-14 بوده است. همچنین فرمولاسیون پیشنهادی مقاومت بیشتری نسبت به هضم در برابر آنزیم آلفا آمیلاز در دمای Co 37 داشت و روند کندتری از رهایش قند گلوکز را از خود نشان داد. ازنظر حسی، ویژگیهای شدت طعم، حس لبنی، حس خامهای و قوام مورد ارزیابی قرار گرفت. بر این اساس، کاستارد حاوی قندهای ساکارز و زایلیتول با چربی کاهشیافته نسبت به کاستارد تهیهشده با قند زایلیتول مطلوبیت بیشتری داشت .

کلمات کلیدی

, کاستارد, فراسودمند, رئولو ژی, زایلیتول
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1096841,
author = {کاشی, راضیه and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند},
booktitle = {همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت},
year = {2023},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {کاستارد، فراسودمند، رئولو ژی، زایلیتول},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات رئولوژیکی، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند
%A کاشی, راضیه
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
%D 2023

[Download]