عنوان : ( مروری برتکنیک های اصلاح و تقویت نشاسته گرمانرم در بسته بندی مواد غذایی )
نویسندگان: نرجس جنتی ها , ناصر صداقت ,چکیده
علیرغم کاربردهای مختلف پلاستیک ها در زمینه بسته بندی مواد غذایی، نگرانی های فزاینده ای در مورد تولید زباله و طبیعت غیر قابل تجزیه زیستی وجود دارد. افزایش دغدغه ها در زمینه مسائل روز افزون جهانی محیط زیست ناشی از مصرف مواد بر پایه ترکیبات نفتی منجر به ظهور پلیمرهای زیستی برای بسته بندی مواد غذایی شده است. نشاسته یک بیوپلیمر پایدار، سازگار با محیط زیست و ارزان قیمت است و می تواند یک رویکرد امیدوار کننده برای تولید کامپوزیت های زیستی باشد. فیلم های بر پایه نشاسته دارای استحکام مکانیکی ضعیف و خواص کششی پایین هستند که کاربرد نشاسته را در صنعت بسته بندی محدود نموده است. برای غلبه بر این مسئله از نرم کننده های مختلفی استفاده می شود تا مواد گرمانرم قابل تغییر شکلی به نام نشاسته ترموپلاستیک ایجاد شود و گزینه ای مناسب برای جایگزینی پلیمرهای مصنوعی مورد استفاده در صنعت بسته بندی می باشد. با این حال نشاسته گرمانرم دارای معایبی است از جمله آبدوستی و نفوذ پذیری به بخار آب . برای اصلاح نشاسته گرمانرم می توان با افزودن تقویت کننده ها و ترکیب با پلیمر های دیگر آن را اصلاح نمود.
کلمات کلیدی
, نشاسته گرماترم, تقویت کننده, بسته بندی مواد غذایی, اصلاح@inproceedings{paperid:1097924,
author = {جنتی ها, نرجس and صداقت, ناصر},
title = {مروری برتکنیک های اصلاح و تقویت نشاسته گرمانرم در بسته بندی مواد غذایی},
booktitle = {چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2023},
location = {تهران, ايران},
keywords = {نشاسته گرماترم، تقویت کننده، بسته بندی مواد غذایی، اصلاح},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری برتکنیک های اصلاح و تقویت نشاسته گرمانرم در بسته بندی مواد غذایی
%A جنتی ها, نرجس
%A صداقت, ناصر
%J چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2023