بهداشت مواد غذایی, دوره (14), شماره (1), سال (2024-4) , صفحات (1-14)

عنوان : ( بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی )

نویسندگان: پریسا علی پورنشلی , احمدرضا راجی , سعید خان زادی , ابوالقاسم نبی پور ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

چکیده پروتئین یک جزء ضروری نیاز غذایی انسان است.غذاهایفرآوریشدهبامنشاءدامینظیرهمبرگرنقش مهمی در رژیم غذایی مررد جهاندارند.برایتشخیصبافتهایغیرمجازدر محصوالت گوشتی طبقاستانداردملیازرنگآمیزی هماتوکسیلین وائوزین استفاده میشود.هدف از این تحقیق مقایسهرنگآمیزی اختصاصی و عمومی درتشخیص بافتهایغیرمجازبود.درابتردا تعرداد20نمونره همبرگر از14کارخانهفرآوردههای غذایی تهیه گردیداز هرمحصول همبرگرسهنمونه بافتی به ابعاد5میلیمترتهیه ودرمحلولبرافر فرمالین10درصد قرار داده شد.سپس مراحل آماده کردن، تهیه بلوکپارافینرهان و بررو جراتهیره شرده مقراطبرارنرگهرای هماتوکسیلین وائوزین، ورهوف-ونگیسون،ماسونتریکرووپاسرآلسینبلو رنگآمیزی شدهو برا میکروسرکون نروری مرورد مطالعه قرارگرفتند. درمجموع240اسالیدبافتی تهیه گردید. در این مطالعهبافتهایغیر مجازشناسایی شدهشاملگوشت ناحیه سرو غدد بزاقی وبافتهای مجاز شاملغضروفمفصلی، استخوان، عضله اسکلتی، عروق خونی، بافتهرایهمبنردی، چربری، سرویا و بافتهای گیاهیبودند.نتایجنشان دادرنگ با انجاآمیزیهای اختصاصی مریتروان تشرخیصدقیرقتر،مطمئنتررو سرریترری در محصوالتهمبرگرداشت.نتایجنشان دادکهبهتراسترنگآمیزیهای اختصاصی بهرنگامیزیهای عمومیاضافهشود.تصاویر ایرن تحقیق میتواند به عنوان مرجعی در تشخیص بافتهایمجازوغیرمجازدرهمبرگرمورد استفاده قرارگیرد

کلمات کلیدی

, بافتشناسی, همبرگر, بافتهایمجازو غیرمجاز
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1100317,
author = {علی پورنشلی, پریسا and راجی, احمدرضا and خان زادی, سعید and نبی پور, ابوالقاسم},
title = {بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی},
journal = {بهداشت مواد غذایی},
year = {2024},
volume = {14},
number = {1},
month = {April},
issn = {2476-6968},
pages = {1--14},
numpages = {13},
keywords = {بافتشناسی، همبرگر،بافتهایمجازو غیرمجاز},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی بافتهای مجاز و غیرمجاز در محصولات همبرگر با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی
%A علی پورنشلی, پریسا
%A راجی, احمدرضا
%A خان زادی, سعید
%A نبی پور, ابوالقاسم
%J بهداشت مواد غذایی
%@ 2476-6968
%D 2024

[Download]