شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون , 2024-10-04
عنوان : ( تاثیر پیش تیمار و سرخ کردن در خلاء بر کیفیت محصول فرآوری شده )
نویسندگان: هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی , حسن صدرنیا ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1100466,
author = {سیدعلی بیک لواسانی, هاجرسادات and صدرنیا, حسن},
title = {تاثیر پیش تیمار و سرخ کردن در خلاء بر کیفیت محصول فرآوری شده},
booktitle = {شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون},
year = {2024},
location = {مشهد, ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر پیش تیمار و سرخ کردن در خلاء بر کیفیت محصول فرآوری شده
%A سیدعلی بیک لواسانی, هاجرسادات
%A صدرنیا, حسن
%J شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون
%D 2024