ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند , 2025-02-19
Title : ( Fermented Chickpeas A Source of Probiotic from Indigenous lactic acid bacteria )
Authors: Amir Salari , Fatemeh Akbarnezhad ,File:
Free Preview

Access to full-text not allowed by authors
Abstract
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1102199,
author = {Salari, Amir and Akbarnezhad, Fatemeh},
title = {Fermented Chickpeas A Source of Probiotic from Indigenous lactic acid bacteria},
booktitle = {ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند},
year = {2025},
location = {تهران, IRAN},
}
%0 Conference Proceedings
%T Fermented Chickpeas A Source of Probiotic from Indigenous lactic acid bacteria
%A Salari, Amir
%A Akbarnezhad, Fatemeh
%J ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
%D 2025