Title : ( ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان )
Authors: Mohammad Khalilian Movahhed , Mohebbat Mohebbi , Ch. Sinding ,Access to full-text not allowed by authors
Abstract
در این پژوهش از روش جذب الیهبهالیه پلی الکترولیتهایایزوله پروتئین سویا و نشاسته اصالحشده برای تولید میکروکپسول محتوی لیمونن استفاده شد. ویژگیهایمورفولوژیکی و ساختاری میکروکپسولهایتولیدی بررسی گردید. میزان رهایش لیمونن از میکروکپسولهای تولید شده بهصورت دوو شش الیه در شرایط دهان مصنوعی در شرایط تنش برشی مختلف (0،00و000دور در دقیقه) مورد ارزیابی قرار گرفت.نمایهرهایش لیمونن از میکروکپسولها نشان داد لیمونن در میکروکپسولهای دو الیه با شیب بیشتری نسبت به شش الیه، رهایش یافته و سریعتربه حداکثر رهایش میرسدزیرا با افزایش تعداد الیههای دیواره، رهایش به تأخیر میافتد. نتایج بهدستآمدهاز رهایش لیمونن از میکروکپسولهانشان داد مدل درجه اول بهترین توصیف را از رهایش داشت و بر اساس معادله کورسمیر-پپاس رهایش لیمونن از میکروکپسولها غالبا ً از نوع نفوذ بود. همچنین نتایج نشان داد ضریب نفوذ با افزایش تنش برشی، بیشتر شد و ضریب نفوذ در میکروکپسولهای دو الیه نسبت به شش الیه بیشتر بود
Keywords
، رهایش، دهان مصنوعی، لیمونن@article{paperid:1102400,
author = {Khalilian Movahhed, Mohammad and Mohebbi, Mohebbat and شارلوت سیند ینگ},
title = {ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2022},
month = {May},
issn = {1735-4161},
keywords = {، رهایش، دهان مصنوعی، لیمونن},
}
%0 Journal Article
%T ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان
%A Khalilian Movahhed, Mohammad
%A Mohebbi, Mohebbat
%A شارلوت سیند ینگ
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2022