عنوان : ( بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی )
نویسندگان: مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , تكتم يعقوبي , سيد حسن رامع ,چکیده
رب از عمده ترین فرآورهای حاصل ازگوجه فرنگی است و بهبود ویژگیها ی آن اهمیت بسزایی دارد. با توجه به افزایش تقاضای جهانی این فرآورده آن در ایران و جهان شناخت همه جانبه عوامل موثر بر تولید گوجه فرنگی و رب حاصل از آن ضروری می باشد. بنابراین نخستین گام در بهینه سازی فرایند هر فراورده انتخاب واریته متناسب با هدف مصرف آن است در نتیجه شناخت ویژگی های فیزیکی ،شیمیایی ضروری است تا بتوان با توجه به هدف تولید بهترین واریته را برای فرآیند انتخاب کرد. در این پژوهش تحقیقات وسیعی روی شناخت ویژگی های فیزیکی ،شیمیایی رب چهار واریته گوجه فرنگی منتخب از طرح ملی رب در دوچین (زمان برداشت) انجام شد. ارزیابی های آماری روی ویژگیهای فیزیکی, شیمیایی, واریته ارلی اوربانا-111 را بعنوان بهترین واریته به علت داشتن کمترین اثر معنی دار چین و یکنواختی تغییرات ان در طی دو زمان برداشت و دارا بودن بالاترین رتبه وبیشترین میانگین نسبت به دیگر واریته ها برای تولید رب انتخاب کرد.
کلمات کلیدی
, رب گوجه فرنگی , واریته, زمان برداشت, ویژگی فیزیکی, ویژگی شیمیایی رب گوجه فرنگی@inproceedings{paperid:200823,
author = {مظاهری طهرانی, مصطفی and مرتضوی, سید علی and تكتم يعقوبي and سيد حسن رامع},
title = {بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی},
booktitle = {دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران},
year = {2001},
location = {ايران},
keywords = {رب گوجه فرنگی ; واریته; زمان برداشت; ویژگی فیزیکی; ویژگی شیمیایی رب گوجه فرنگی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A مرتضوی, سید علی
%A تكتم يعقوبي
%A سيد حسن رامع
%J دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران
%D 2001