نخستین همایش صنعت شیر و فراورده های آن , 2001-03-21

عنوان : ( اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر )

نویسندگان: مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

گرفتگی تجهیزات فرآوری شیر بخصوص درطی فرآیندهای حرارتی تا کنون باعث ایجاد مشکلات بسیار زیادی شده است که عمدتاً شامل ا فزایش هزینه های تمیزکردن و تغییرکیفیت محصول (به دلایل کاهش ضریب انتقال حرارت ، افزایش افت فشار و از بین رفتن محصول) می باشد. در صنایع لبنی هر محصولی حداقل یک بار حرارت داده می شود. لذا تیمار حرارتی جزء مهمترین واحد عملیاتی در این صنعت است وکاهش گرفتگی این تجهیزات همواره جزء موضوعات تحقیقی بسیار مهم بوده است. نتایج تحقیقات باعث افزایش دانش مکانیسم ایجاد گرفتگی وتوسعه کمی مدلهای واکنش جهت بهینه سازی شرایط فرآیند شده است.کاربرد صنعتی پیشنهادات نیز نشان داده است که دربسیاری موارد گرفتگی را می توان تا بیش از 50 درصدکاهش داد. لذا دراین مقاله جنبه های مختلف گرفتگی مبدل های حرارتی در فرآوری شیر و راههای به حداقل رساندن آن مورد بررسی قرار می گیرد.

کلمات کلیدی

, گرفتگی , مبدلهای حرارتی, رسوب کردن , شیر , فرآورده های لبنی , UHT
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:200826,
author = {مظاهری طهرانی, مصطفی and مرتضوی, سید علی},
title = {اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر},
booktitle = {نخستین همایش صنعت شیر و فراورده های آن},
year = {2001},
keywords = {گرفتگی ، مبدلهای حرارتی، رسوب کردن ، شیر ، فرآورده های لبنی ، UHT},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A مرتضوی, سید علی
%J نخستین همایش صنعت شیر و فراورده های آن
%D 2001

[Download]